Logo



van BRUSSEL


van Brussel van Brussel van Brussel van Brussel van Brussel

van Brussel van Brussel van Brussel van Brussel van Brussel

van Brussel van Brussel van Brussel van Brussel

van Brussel van Brussel van Brussel van Brussel

van Brussel van Brussel van Brussel van Brussel

van Brussel van Brussel van Brussel van Brussel

van Brussel van Brussel van Brussel van Brussel


Rotterdam
Ontwerp en uitvoering: 2010-2011
Medewerkers: Marco de Vries
Bureau voor bouwkunde PFT
Martin Pot
Een groot woonhuis aan één van de singels in Rotterdam wordt geheel vernieuwd.
De indeling wordt aangepast aan de wensen van de nieuwe bewoner. In de kelder komt
een van daglicht voorziene ruimte voor de kinderen, de begane grond krijgt een open
plattegrond en een aanbouw. De ouderslaapkamer krijgt een grote open badkamer.
Alles wordt opnieuw afgewerkt met eigentijdse karaktervolle materialen.
Oplevering heeft in de zomer 2011 plaats gehad.