Over het bureau

DEVRIES architectuur en interieurarchitectuur is het bureau van Marco de Vries. Door zijn opleidingen in architectuur en interieurarchitectuur en 36 jaar ervaring kan het bureau maatwerk bieden aan opdrachtgevers. Het bureau komt voort uit HVF waarvan Marco de Vries sinds de oprichting in 1982 partner was. Sinds 1994 zelfstandig werkend in Rotterdam als architect en interieurarchitect. Het bureau is een netwerkkantoor en het heeft een wisselend, klein aantal freelancers. Daarnaast wordt samengewerkt met andere bureaus. DEVRIES staat voor betrokkenheid en kwaliteit.

De strategische keuze om een klein bureau te willen hebben is ingegeven door de wens om bijzondere projecten te kunnen realiseren naar aanleiding van inspirerende vraagstellingen van betrokken opdrachtgevers. Mijn werkzaamheden gaan van schets, via de uitwerking van het ontwerp naar de aanbesteding, begeleiding van de bouw en de oplevering. Vrijwel altijd voor een eindgebruiker. De noodzaak om samen te werken met anderen, wordt gezien als een kans om energie, kennis en plezier te stoppen in een project.

Het werkterrein van DEVRIES betreft zeer diverse opdrachten binnen de architectuur en interieurarchitectuur. Van grootschalige (dag)horeca, particuliere woonhuizen, cultuurgebouwen, scholen, kantoren/bedrijfsgebouwen tot restauratie/renovatie en hergebruik.

Opdrachtgevers: bedrijfsleven/ondernemers in met name de horeca, particulieren, kunst- cultuursector, lagere overheden.

Marco de Vries, 1958
Lid van de Bond van Nederlandse architecten: www.bna.nl
Architect, Academie van Bouwkunst Rotterdam, 1996
Ingeschreven in het register van architecten onder nr. 1.960415.011
Interieurarchitect, Academie van Beeldende Kunst Rotterdam, 1981
Ingeschreven in het register van interieurarchitecten onder de nr: 4.881212.002

Contactgegevens:

DEVRIES
architectuur en interieurarchitectuur

Mathenesserlaan 336
3021 HZ Rotterdam
Tel: 010-477 37 07
Mob: 06 250 66 730
E-mail: vries.arch@planet.nl
Web: www.marcodevries.nl